O oloa omea lauiloa-Olla ipu

Fa'ailoaina ole Olla - ole fofo lelei mo le fa'asusuina o togalaau!O lenei fagu e le fa'amalama, na faia mai le omea porous, o se auala anamua e fa'asusu ai la'au sa fa'aaogaina mo le tele o seneturi.E faigofie, aoga, ma ose auala fa'a-siosiomaga e fa'asaoina ai le vai a'o fa'asusu au la'au.

Va'ai faalemafaufau i le mafai ona toto a oe lava fualaau faisua, leai se fa'alavelave, e aunoa ma le popole i fa'afitauli fa'ale-aganu'u ma tulaga tau le felagolagomai.Faatasi ai ma se Olla, e mafai ona e faia tonu lena mea!E ala i le faatumuina o le fagu i le vai ma tanu i tafatafa o au laau, o le Olla e faʻafefe lemu le vai i totonu o le palapala, fesoasoani e puipuia le soona faʻafefeteina ma faʻafefe vai aʻo faʻamautinoa le tafega o le susu mo au laau.

E le gata o le a ola lauusiusi i le faʻaaogaina o se Olla, ae o le a e vaʻaia foi le faʻaleleia atili o le lelei o au fua.O tamato, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaitiitia le afaina i faʻafitauli faʻale-aganuʻu e pei o le fuga-muʻu-pala pe a latou maua se sapalai tumau o le vai.O kukama foi e tau le tupu oona i le vevela o le tau, o lona uiga e mafai ona e fiafia i kukama suamalie suamalie ma suamalie i totonu o aiga i le taumafanafana atoa.

O le faʻaaogaina o se Olla e leʻi faigofie.Na'o le fa'atumu o le fagu i le vai, tanu i tafatafa o au la'au, ma tu'u le natura e fai isi mea.O le a galue le Olla i ana togafiti, faʻamautinoa e maua e au laau le aofaʻi atoatoa o le faʻamamaina e aunoa ma se taumafaiga i lau vaega.

I le taimi o loʻo faʻateleina le taua o le faʻasaoina o le vai, o le Olla o se fofo gafataulimaina ma faʻalelei i le tausia lelei o lau togalaau.O lona faigofie o le mea lea e matua aoga ai, ma o taunuuga e tautala mo i latou lava.Tuu atu i lau togalaau le avanoa sili e olaola ai ma se Olla - aua o au laau e tatau ona sili ona lelei!

E mafai ona matou faʻavasegaina oloa faʻapitoa mo oe e tusa ai ma au mamanu manaʻomia, Faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou e aʻoaʻo atili e uiga ia matou oloa.

O oloa omea lauiloa-Olla ipu


Taimi meli: Iuni-09-2023
Talanoa ma i matou